Retourbeleid

Retourbeleid Legebuisjes.com

Niet tevreden met uw bestelling of wilt u uw product omruilen? Geen probleem!

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u het product wilt ruilen, zullen wij niet opnieuw verzendkosten in rekening brengen voor het nieuw te sturen product.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via  info@goodmoodshops.com met daar in de volgende gegevens: Bestelnummer, Naam, Adres, en of u de bestelling wilt ruilen of retourneren. Ook kunt u ervoor kiezen om op onze site een Chat te starten, in dat geval kunnen we de retour direct aan uw bestelling linken. Wij zullen u dan een bericht terug sturen met daarin de vervolgstappen om uw bestelling te retourneren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ons retour adres is:
LEGE BUISJES RETOUR
Industriewegoost 5-a1
6662 NE Elst

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.