Verzenden & Bezorgen

LET OP: Wij versturen met PostNL. In de maand December lopen de Levertijden bij PostNL uiteen van 1 tot 14 werkdagen. Bestel op tijd!

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerd ingevoerde adres gegevens, controleer daarom altijd je adresgegeven, ook nadat de computer u een optie heeft gegeven! Mocht u toch een fout hebben gemaakt, neem dan direct contact met ons op, dan passen wij (indien nog mogelijk) het aan voor je. Bij het weigeren of niet ophalen van je bestelling worden de gemaakte extra kosten doorberekend naar de klant.

Verzending:
Pakketten binnen Nederland worden bezorgd door PostNL. PostNL bezorgt uw bestelling overdag op het door u aangegeven afleveradres. Bent u niet thuis als de bestelling bij u wordt aangeboden, dan zal de bezorger van PostNL een bezorgbericht bij u in de brievenbus achterlaten en uw pakje naar het dichtstbijzijnde postkantoor brengen, waar u de volgende werkdag uw bestelling kunt afhalen. Uw bestelling zal nooit aan de buren worden afgegeven. Let bij het in ontvangst nemen van het pakket goed op eventuele beschadigingen.

Verzendkosten:
Hieronder treft u een indicatie van onze verzendkosten aan. De exacte verzenkosten ziet u terug bij het afrekenen.

Verzendkosten overzicht legebuisjes_com 2024

Verzendkosten onder Rembours:
Verzenden onder Rembours is een behoorlijk prijzige en achterhaalde betaalmethode. Hierdoor hebben wij besloten deze betaalmethode niet langer aan te bieden. U kunt nog wel altijd de bestelling bij ons in Elst (gld) afhalen en contant betalen. Dit gaat alleen op afspraak, neem hiervoor contact met ons op.

Afhalen bij een PostNL Locatie:
Naast de normale verzending van uw bestelling met PostNL bieden wij nog een andere verzendmogelijkheid: Pakjegemak, dat betekend gewoon: Afhalen bij 1 van de vele afhaallocaties van PostNL. Pakjegemak is een andere manier van verzenden via PostNL. Uw pakket wordt niet bij u thuis afgeleverd, maar u kiest zelf een locatie uit in Nederland waar u het pakket wilt afhalen. U bepaald dus zelf de locatie. Tijdens het afrekenen in onze webwinkel kiest u heel gemakkelijk de gewenste locatie.

Locaties:
Er zijn 2000 locaties in heel Nederland. Voorbeelden van mogelijke locaties: Supermarkten (o.a. Albert Heijn, Super de Boer, Jumbo, Spar, C1000), Tabakswinkels, Boekenwinkels (o.a. Primera, The Read shop, Bruna)
Deze winkels zijn niet alleen in grote plaatsen te vinden, maar ook in kleine gemeentes/dorpen.

Bekijk hier alle mogelijke afhaal locaties in België.
Bekijk hier alle mogelijke afhaal locaties in Nederland.

De voordelen van afhalen bij een PostNL-Punt:

  • U betaald niets extra’s voor deze verzendmogelijkheid
  • U hoeft niet meer thuis te blijven om op uw pakket te wachten
  • Met 2400 locaties is er altijd één bij u in de buurt
  • De afhaallocaties hebben ruime openingstijden (koopavond, weekend)
  • U bepaalt zelf waar en wanneer u de bestelling wilt ophalen

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling naar het afhaalpunt verzonden. Zodra dit gedaan is ontvangt u van ons een email met Track & Trace link om het pakket te volgen. U dient dus zelf via de link te bekijken wanneer het pakket beschikbaar is op het afhaalpunt (doorgaans de volgende dag). Wanneer u het pakket komt afhalen bij de locatie dient u naam en huisnummer door te geven. Vergeet niet uw legitimatie mee te nemen.

Professionele verpakking:
Onze producten worden in een stevige blanco doos verpakt. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die onschadelijk zijn voor het milieu. Snelle levering en gemak staan voorop bij Legebuisjes.com

Levertijden:
Besteld voor 17.00u, maandag t/m vrijdag, is dezelfde dag verstuurd en op zaterdagochtend voor 12.00u besteld is dezelfde dag verstuurd. Vanaf Zaterdagmiddag 12.00u. en op zondag versturen wij geen bestellingen, aangezien deze die dag niet meer door PostNL worden verwerkt.

Over het algemeen is de levertijd 1 tot 4 werkdagen (indien alle artikelen voorradig zijn). Het kan voorkomen dat PostNL er om één of andere reden langer over doet, maar dat komt zelden voor, met uitzondering van de feestdagen! Naar België duurt het leveren meestal 2 tot 6 werkdagen. De bezorgdagen van PostNL zijn van dinsdag t/m zaterdag. Op maandag en zondag levert PostNL géén post. Van half november t/m half januari kunt u rekening houden met langere levertijden i.v.m. de feestdagen drukte bij PostNL. 

Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als absolute termijn, in bepaalde gevallen kan hiervan worden afgeweken. Lege-Capsules.com is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Uiteraard gelden de levertijden vanaf het moment dat uw betaling binnen is (zie ook betalingen). 

Doordeweeks zijn wij tussen 10.00 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)481 762957 

Per mail zijn wij te bereiken op info@goodmoodshops.comU kunt ook altijd een van onze mails beantwoorden of inloggen op onze site in uw eigen klant account. 

Adres:
Industriewegoost 5-a1
6662NE Elst